Toimistotyöntekijä, Laivapesu Finnwash Oy, Helsinki

Lue lisää

Laivapesu Finnwash on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 1956. Vahvojen perinteiden pohjalta on ollut hyvä lähteä kehittämään toimintaa nykyaikaiseksi ja ympäristöystävälliseksi – laatua ja puhtautta unohtamatta. Olemme erikoistuneet huoltamaan erityisesti hotellien liinavaatteet ja ravintoloiden pöytätekstiilit sekä erilaiset työasut. Lisäksi myymme ja vuokraamme laadukkaita ammattitekstiilejä ja annamme neuvontaa tekstiilien valinnassa.

Koko tuotantomme sijainti Helsingin Malmilla mahdollistaa sujuvan ja joustavan palvelun. Oman kuljetuspalvelumme avulla voimme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Työllistämme keskimäärin 20 henkilöä. Tutustu yritykseen https://www.laivapesu.fi/

Nykyisen toimistotyöntekijämme siirtyessä muihin tehtäviin, etsimme nyt Laivapesu Finnwashille

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on maanantai-perjantai klo 8.00-16.00.

Etsimme sinua joustava asiakaspalvelija, joka kykenet itsenäiseen työskentelyyn yrityksen johdon kanssa. Haluamme että menestyt tulevassa työssä, joten seuraavassa muutamia työtehtäviä;

-Laskutus

-Kirjanpitoaineiston kokoaminen

-Myyntireskontra

-Palkanlaskenta (Heeros ePalkat)

-Tilausten vastaanotto ja toimitus tuotantoon

-Asiakaspalvelu (puhelin ja sähköpostit)

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ihanteelliset työajat.

Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä voisit olla meidän uusi työntekijämme. Kyseessä on suorarekrytointi Laivapesu Finnwashille, joten työsopimus solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Laivapesu Finnwash ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin. Kiinnostuitko? Hienoa.

Lähetä hakemus ja CV sekä palkkatoiveesi alla olevasta linkistä. Toiveena olisi työn aloitus mahdollisimman pikaisesti, mutta tarvittaessa olemme joustavia tämän suhteen.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä