Toimistotyöntekijä

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen toimistotyöntekijää. Määräaikaisen työn jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä kokoaikaisesti asiakasyrityksemme työntekijäksi.

Työssäsi hoidat tilausten vastaanottoa ja laskutusta sekä materiaalin hankintaa. Osaltasi toimit mukana tuotannon suunnittelussa sekä pidät yhteyttä asiakkaisiin. Lisäksi työssäsi seuraat tuotantoa ja olet yhteydessä tuotannon työhön, jolloin koko päiväsi ei ole pelkästään toimistossa istumista.

 

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kaupallista tai teknistä koulutusta, järjestelmällisyyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Työkielenä on suomen kieli. Työhön vaaditaan myös englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknisen tai kaupallisen puolen tradenomi, insinööri tai vastaavat taidot osaava tekijä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ja CV oheisesta hakulinkistä tai sähköpostilla osoitteella lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

puh, arkisin klo.08–16, 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä