Toimituskäsittelijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Hakkilaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

 

TOIMITUSKÄSITTELIJÄÄ

 

 

 

Työtehtävä on asiakkaallamme päävaraston tuotteiden käsittelyssä automatisoidulla varastolinjastolla. (keräys, tuotekäsittely, tilaus- / toimituskäsittelyt)

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta.

 

 

 

Työssä menestymistä auttaa aikaisempi tilaus- ja palautuskäsittely työkokemus tai alaan soveltuva koulutus. Välttämättä et kuitenkaan tarvitse alakohtaista aikaisempaa kokemusta. Sinut perehdytetään työhön työn alkaessa. Esimerkiksi kaupanalan , ravintola-alantai asiakaspalvelussa tapahtuva myyntityö voi olla hyvä tausta työssä menestymisessä.

 

 

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta. TES mukainen peruslähtöpalkka on 12,21€/h (iltalisä klo.18 jälkeen +3,73€/h). Työaika on viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaille aamuvuorossa välillä klo.06-14 ja iltavuorossa klo.14-22 sekä tarvittaessa lauantaivuoroissa. Työajat sovitaan asiakasyrityksessämme.

 

 

Työn luonteen vuoksi työhön valitulta tehdään suppea turvallisuusselvitys. Työntekijältä edellytetään luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa. Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa.

 

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita Hakemukseen otsikoksi TOIMITUSKÄSITTELIJÄ

 

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä