Trukinkuljettaja Kotkaan

Lue lisää

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme KOTKAAN ammattitaitoista

TRUKINKULJETTAJAA

 

 

 

Työssäsi hoidat saapuvan tavaran vastaanottoa, varastointia ja keräystä. Työtä tehdään vuoroviikoin arkena kahdessa vuorossa!

 

Yritys arvostaa osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on mukavaa ja hauskaa tehdä yhdessä töitä. Toivomme hakijalta työtodistuksin osoitettua aiempaa työkokemusta trukilla (työntömasto- tai vastapainotrukki) tapahtuvasta varastotyöstä sekä taitoa käyttää varaston tavallisia tietojärjestelmiä. Työkielenä suomen kieli.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, alan työehtosopimuksen mukaisen ja kannustavan palkkauksen, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamista työn edetessä.

 

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Laita hakemukseen otsikoksi TRUKINKULJETTAJA KOTKAAN

 

Kerro hakemuksessa osaamisestasi. Millaisia trukkeja olet käsitellyt ja millaisten tuotteiden parissa olet työskennellyt. Erotu hyvällä hakemuksella eduksesi. Hakemusten käsittely aloitetaan heti ja tehtävään palkataan tekijät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja antaa Optimax, asiakkuusjohtaja Lauri Eerola, puh. ark (klo.8-16). 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä