Trukinkuljettaja Turkuun

Lue lisää

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics on itsenäinen, yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee noin 360 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 33 miljoonaa euroa. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, varastointipalvelut, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa: https://www.hub.fi/

 

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta sinusta, varasto- tai logistiikka-alan osaaja. Oletko ammattitaitoinen tekijä, joka hoitaa tehtävät asiakkaamme toiveiden mukaisella tavalla? Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot? Tervetuloa meille vakituiseen työsuhteeseen mukavaan ja innokkaaseen porukkaan. Työsi tapahtuu viikoittain kolmessa vuorossa, mikä vaikuttaa työstä saatavaan palkkaan huomattavasti.

 

Työsi tapahtuu asiakkaamme nykyaikaisissa varastotiloissa ja asiakkaamme kautta toimit osana arvostettua ja kansainvälisesti tunnettua organisaatiota. Toivomme sinulta aikaisempaa varastotyökokemusta tai alan koulutusta tai muuten vastaavaa kokemusta työkoneiden kuljettamisesta. Eduksi katsomme osaamisen työntömasto- tai vastapainotrukin käytöstä.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

 

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola 0503484545

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä