Tuotantovastaava, Riihimäki

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Etsimme asiakkaallemme HUB LOGISTICS, RIIHIMÄKI toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työhön osallistuvaa

Tuotannon vastaavaa hoitajaa (”tuotantokymppi”)

Työtehtävät ovat monipuoliset työtehtävät pakkaustuotteiden valmistuksessa, valmistuksen kordinoimisessa sekä uuden henkilöstön kouluttamisessa ja perehdyttämisessä. Työssäsi suunittelet tulevia työtehtäviä, vastaat osaltasi, että vuorossa päästään tavoitteisiin ja työntekijöiden osaaminen on työn edellyttämällä tasolla. Osallistut työssäsi myös tarvittaessa tuotannossa tehtävien puupakkauksien valmistuksessa tuotantotiloissamme tai asiakkaidemme luona. Näytät omalla esimerkilläsi muille työn tekemisen mallia!

Työssä menestymisessä auttaa kokemus työnjohdon tehtävistä, sopiva teknisen alan koulutus tai alan vankka työkokemus ja näkemys työtehtävien oikeanlaisesta tekemistavasta.

Jos sinulta yllä olevan lisäksi löytyy, positiivista energiaa, pitkäjänteisyyttä, hyvää fyysistä- ja henkistä kuntoa ja halua ottaa vastuuta voi tämä olla unelmiesi työpaikka.

Laita hakemus palkkatoiveineen ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi ”TUOTANTOKYMPPI”.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä