Tuotannonsuunnittelija Kotkaan

Lue lisää

Asiakkaamme tuottaa laadukasta paperin- ja kartongin jatkojalostustyötä

Haemme nyt

Tuotannonsuunnittelijaa asiakkaamme Kotkassa sijaitsevalle toimipisteelle.

Tuotannonsuunnittelijan tehtäviin kuuluu päivittäinen ja pidemmän ajan tuotannonsuunnittelun tehtävät, ongelmatilanteiden ratkominen, yhteistoiminta asiakkaan ja muiden osapuolten (kuljetusliikkeet ym..) kanssa sekä laskutuksen ja raportoinnin työtehtävät. Tiimiisi kuuluu viisi muuta toimisto- ja tuotannonsuunnittelun työntekijää sekä työssäsi pidät yhteyttä tuotannon työnjohdon- ja tekijöiden kanssa. Asiakkaamme tuotanto työskentelee viitenä päivänä viikossa kahdessa vuorossa ja osittain myös kolmessa vuorossa.

Työ edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, sujuvaa suullista englannin kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme tekijältä aikaisempaa koulutuksen ja työn kautta saatua kokemusta tuotannon suunnittelun työtehtävistä teollisuudessa sekä vahvaa osaamista eri toimistotyötehtävistä. Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi

Arvostamme

oma-aloitteisuutta

resursointi- ja organisointitaitoa

Tarjoamme

monipuolisen tehtäväkentän

mukavan tiimin

vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuvaiheessa ja valitsemme tehtävään tekijän heti oikean löydyttyä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä