Tuotanto- operaattoreita, HUB Logistics, Riihimäki

Lue lisää

Tuotanto operaattori, puupakkaukset

Asiakkaamme HUB Logisticsin uudet ja siistit tuotantotilat Riihimäellä, tutustu alla olevasta linkistä;

https://hub.fi/puupakkauspalvelut-uusiin-tiloihin-riihimaella/

HUB Logisticsin pakkaustoiminta Riihimäellä on vahvassa kasvussa.

Riihimäen puupakkauspalvelut tuottaa puupakkauksia yrityksille. Se palvelee vuositasolla noin 80 asiakasta. Asiakaskuntaan kuuluvat laaja-alaisesti niin pienet kuin suuret yritykset eri toimialoilla. Tuotevalikoimaan kuuluvat asiakaskohtaisesti räätälöidyt puupakkaustuotteet, kuten puu- ja vaneripakkaukset. Pakkauspalvelu on erikoistunut tuottamaan lautalaatikoita ja -häkkejä sekä puisia lavoja ja alustoja. Yksiköstä toimitetaan kuukausittain yli 200 toimitusta asiakasyrityksille.

Etsimme nyt kasvavaan liiketoimintaan TUOTANTO OPERAATTOREITA työskentelemään eri työkohteissa puupakkauksien tuotannossa. Kaikkiin työvaiheisiin annetaan kattava perehdytys.

Uudet tuotantotilat ovat siistit ja työskentely tapahtuu siistissä sisätilassa. Katso kuvat yllä olevasta linkistä.

Työskentelemme kahdessa vuorossa. Viikonloput ovat vapaat. Aamuvuoro on ma-pe klo 6-14 ja iltavuoro ma-pe klo 14-22.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä