Tuotantotyöntekijä Heinolaan

Lue lisää

Haemme reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ HEINOLAAN

 

Haemme osa-aikaista ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaa työntekijää teollisuuden työhön.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroissa arkisin. Työsi ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja – päivän kestäviä tai erikseen sovittaessa pidempiä jaksoja – asiakkaamme toimitiloissa. Työssä on mahdollisuus myöhemmin kokoaikaiseen työpaikkaan

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle. Työssä menestymisessä on hyötyä, jos sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden- tai tuotannon työstä tai vaikka varaston työtehtävistä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä