Tuotantotyöntekijä, Kennel-Rehu Oy, Pyhtää

Lue lisää

Tuotantotyöntekijä

WestStar Oy on hankkinut omistukseensa uuden yrityksen, Kennel-Rehu Oy:n. Pyhtääläisyritys liittyy näin osaksi suomalaista monialakonsernia. Tuore yrityskauppa vahvistaa ja monipuolistaa entisestään WestStar-konsernin lemmikkieläimiin keskittynyttä liiketoimintaklusteria, johon kuuluvat jo ennestään Rahula sekä Veljekset Wahlstén.

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille. Yrityksen toimitilat ja tehdas sijaitsevat Pyhtään Siltakylässä. Kennel-Rehu on Ruokaviraston valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi.

Toiminnan laajentuessa, etsimme nyt asiakkaallemme, Kennel Rehu Oy:lle elintarviketeollisuuteen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Työtehtävät sijoittuvat elintarviketeollisuuden tuotannon alkupäähän ja työtehtäviä ovat mm. laaduntarkastus, liharaaka- aineiden lajittelu ja käsittely sekä koneiden ja työpisteiden päivittäinen pesu ja siivous.

Katsomme hakijalle eduksi erilaisten tuotantokoneiden tai laitteiden tuntemuksen sekä erilaisten koneiden käyttökokemuksen.

Työ on osittain fyysisesti vaativaa.

Tulevalle työntekijälle tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan.

Työ alkaa viimeistään syyskuun alussa. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä