Tuotantotyöntekijä Hausjärvelle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Hausjärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Tuotantotyöntekijän työtehtävänä on hoitaa automaatiokoneita asiakasyrityksemme nykyaikaisissa konepajatuotantotiloissa. Työssä vastaat itsenäisesti koneiden asetuksista ja laadusta.

 

Työtehtävissä ei edellytetä vastaavaa aiempaa työkokemusta. Hakijalta toivomme teknisen alan työ- tai opiskelutaustaa sekä kiinnostusta metalliteollisuuden työtehtäviin ja kiinnostusta työskennellä teollisessa tuotannossa.

Työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi . Hakuaikaa on toukokuun puoliväliin, mutta hakemusten käsittely ja haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi ”TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ HAUSJÄRVELLE”

Lisätietoja:
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Lauri Eerola puh (arkisin klo.8-16) 0503484545

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä