Tuotantotyöntekijä iltatyöhön, Riihimäki

Lue lisää

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics on itsenäinen, yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee noin 360 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 33 miljoonaa euroa. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, varastointipalvelut, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa: https://www.hub.fi/

Etsimme nyt Hub Logisticsille Riihimäelle

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAIA

Osa-aikaiseen iltatyöhön.

Työssäsi valmistat asiakkaan toimitiloissa puisia pakkauksia – kuten aluslavoja, kehikoita ja laatikoita – erilaisille teollisuuden tuotteille. Työssä käytät mm. naulapyssyä ja sirkkeliä.

Työvuorot sovitaan joustavasti työntekijän mahdollisuuksien mukaan tehdä työtä. Työtä tehdään iltaisin ja täten työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka tahtoo tehdä opintojen ohella työtä hänelle sopivaan kellonaikaan. Työ sopii myös lisätuloja hakevalle työntekijälle, jolla muutoin on päivätyö tai muu osa-aikainen työ.

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – sinut opetetaan työmenetelmiin ja työvälineiden käyttöön työn alkaessa. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen työhön ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto ja ryhmätyöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja toimivat tilat työskennellä ja kehittyä työntekijänä. Ja mahdollisuuden myös kokoaikaisempiin töihin esimerkiksi loma-aikoina

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja työssä voi alkaa joustavasti omien mahdollisuuksien mukaan.

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 3484545.

lauri.eerola@optimax.fi

www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä