Tuotantotyöntekijä Järvenpäähän

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen erilaisten puupakkauksien valmistukseen sekä pakkaustyöhön

 

Työvuorot ovat arkisin maanantaista perjantaille päivävuorossa klo.6.30-14:30

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta, perehdytämme sinut työtehtäviin. Työssäsi etua on, jos osaat käyttää runkonaulainta ja sirkkeliä. Esimerkiksi rakennus- tai puualan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä työssä menestymisessä. Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

 

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kiinnostusta tehdä tuotantotyyppisesti puisia laatikoita, kehikoita tai aluslavoja. Pääasiassa työ tehdään asiakkaan toimipisteessä Järvenpäässä. Työkielenä suomen kieli.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV alle olevasta hakulinkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Hakemusten käsittelyt aloitetaan jo hakuaikana ja työhön valitaan tekijät heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Palveluitamme ovat mm. rekrytointi ja henkilöprofiilit, henkilöstövuokraus, Optimax Pro työyhteisö- ja esimiesvalmennus, sekä Optimax Pro työuravalmennus. Meille on myönnetty HPL:n auktorisointi ja olemme HPL:n jäsenyritys. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä