Tuotantotyöntekijä kuormalavojen lajitteluun, Turku ja Naantali

Lue lisää

Asiakkaamme tuottaa sisälogistiikan palveluja teollisuudelle. Palvelut kattavat esimerkiksi erilaiset puupakkaukset, kuormalavat sekä mittoihin tehdyt puu- ja vaneripakkaukset.

Etsimme nyt asiakkaallemme Naantalin ja Turun pisteisiin tuotantoon työntekijöitä kuormalavojen lajitteluun sekä kasaamiseen.

Perehdytämme työntekijät tehtäviin joten emme vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta työturvallisuuden kannalta on hyvä jos olet käyttänyt esim. naulapyssyä. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Etsimme näihin tehtäviin ns. tarvittaessa töihin kutsuttavia henkilöitä, joten voit työskennellä joustavasti esim. aamu- tai iltavuorossa. Työ sopii esim. opiskelijoille tai lisäansioita etsiville henkilöille.

Kiinnostuitko? Lähetä yhteystietosi ja ansioluettelosi alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan jatkosta.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä