Tuotantotyöntekijä kuormalavojen lajitteluun, Loviisa

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Loviisaan Tuotantotyöntekijää kuormalavojen lajitteluun. Asiakkaamme lajittelee,  korjaa ja uudelleen lähettää erilaiset kuormalavat ja puupakkaukset. Yrityksen varasto- ja tuotantotilat sijaitsevat Loviisassa.

Työtehtävät sisältävät erilaisten kuormalavojen lajittelua, laadun tarkistamista sekä tarvittaessa korjausta.

Työtä tehdään arkisin, ma-pe klo 7.00-15.30 välisenä aikana.
Palkkaus kokemuksen sekä alan tes:n mukaan.

Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta kuormalavojen tarkistukseen ja tarvittaessa korjaukseen. Eduksi katsotaan esim. naulapyssyn käyttökokemus.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn, mukavan työporukan, ihanteellisen työajan sekä mahdollisuuden hyvään palkkakehitykseen yrityksessä.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yrityksemme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti mukavampaa tehdä töitä!

Koeajan jälkeen (6kk) sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaalle. Voisiko tässä olla sinun tulevaisuuden työpaikkasi?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemus alla olevasta linkistä, ole hyvä. Lisätietoja voit kysellä Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863, kerron mielelläni lisää.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä