Tuotantotyöntekijä Naantali-Turku alueelle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turun ja Naantalin alueelle reipasta ja motivoitunutta

Tuotantotyöntekijää

Osa-aikaiseen ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön varaston työhön tai pakkausvalmistukseen

 

Työtehtävät ovat pääasiassa fyysisiä käsin tai trukilla tapahtuvia varastotöitä eri asiakkaidemme varastotiloissa tai esimerkiksi kuormalavojen valmistamista

Toivomme hakijalta innokasta suhtautumista vaihteleviin työtehtäviin, joustavuutta työaikojen suhteen ja halukkuutta fyysisiin työtehtäviin.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kiinnostavaan ja vaihtelevaan varastoalan työhön alan hyvämaineisten ja menestyneiden toimijoiden parissa, nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä kannustavan palkkauksen. Työsi kautta sinulle avautuu myös mahdollisuuksia päästä asiakkaidemme kokoaikaisiin työtehtäviin tai varastotöiden ohella tehtäviin eri tuotannonalojen töihin asiakkaillamme.

Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten vaihtelevia ja satunnaisia työkeikkoja tekemään pystyvälle työntekijälle. Asiakkaamme työpisteet ovat Naantalissa tai Turussa, joten tekijällä tulee olla mahdollisuus käydä työssä joustavasti kummallakin paikkakunnalla.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV oheisesta hakulomakkeesta. Erotu hyvällä hakemuksella eduksesi!

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

   

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä