Tuotantotyöntekijä, Pyhtää

Lue lisää

Kennel-Rehu valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita. Yrityksen toimitilat ja tuotanto tapahtuu Pyhtään Siltakylässä, jossa sijaitsee myös tehtaan oma myymälä. Kennel—Rehu on EVIRAN:n valvoma tuotantolaitos joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi. Kennel-Rehu Oy:n toiminnan lähtökohtana on alusta lähtien ollut tehokkuus ja tuotteiden edullinen hintataso. Yritys työllistää nykyisin 10-henkeä, jakautuen tuotantoon, jakeluun ja hallintoon.

Haemme Kennel Rehulle osa- aikaiseen työsuhteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työpäivät ovat joka viikko tiistai, keskiviikko ja torstai klo 8-16, siis kolme päivää viikossa.

Työtehtävät sisältävät tuotannossa mm. raaka- aineiden käsittelyä,  tuotantokoneiden siivousta sekä tuotteiden pakkaamista. Hakijoilta toivomme reipasta asennetta työntekoon, oma- aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus sekä cv alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Jukka Westerholm, Optimax HR, puh. arkisin 050 379 1863.

Hae tätä tehtävää

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä