Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Kokoaikaiseen pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

 

Työtehtävät sijoittuvat teollisuuden toimialalle alan tunnetulla ja hyvämaineisella toimijalla. Olemme kiinnostuneet hakijasta, jolla on valmius työskennellä 2-vuorotyössä. Työtä tehdään arkena maanantaista perjantaille.

 

Työssäsi teet erilaisia puisia pakkauksia asiakkaan tilausten mukaan. Toivomme hakijalta osaamista vastapainotrukin käytöstä sekä jo aiempaa osaamista halukkuutta oppia käyttämään rakennusalan työvälineitä (sirkkeli, runkonaulain).

 

Olemme kiinnostuneet hakemuksestasi vaikkei sinulla vastaavaa aiempaa työkokemusta ole, mutta sinulla on motivaatio ja halukkuus oppia tarvittavat taidot työssä. Arvostamme huolellista mutta ripeää ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi rakennusalan, puusepän tai varastoalan koulutus.

 

Palkkaus tulee työssä alan TES mukaan ja otamme huomioon myös kokemuksesi.

 

 

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Laita hakemuksen otsikoksi TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ RIIHIMÄELLE. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan henkilöt heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Tiedustelut: Lauri Eerola, puh. (ark. klo.8-16) 050 348 4545. lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä