Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Kokoaikaiseen pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

 

Työtehtävät sijoittuvat teollisuuden toimialalle alan tunnetulla ja hyvämaineisella toimijalla. Olemme kiinnostuneet hakijasta, jolla on valmius työskennellä 2-vuorotyössä. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville. Satunnaisesti työtä voi olla myös viikonloppuisin.

 

Olemme kiinnostuneet sinusta, jos sinulla on motivaatiota tehdä työtä ja oppia työssäsi uusia asioita. Et pelkää käyttää työkoneita ja olet fyysisesti hyvässä työkunnossa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi metalliteollisuuden – tai muun teollisen alan tuotannon työtehtävistä sekä varasto- tai rakennusalan työtehtävistä.

 

Palkkaus tulee työssä alan TES mukaan ja otamme huomioon myös kokemuksesi.

 

 

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Laita hakemuksen otsikoksi TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ RIIHIMÄELLE. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan henkilöt heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Tiedustelut: Lauri Eerola, puh. ark. klo.8-16 050 348 4545. lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä