Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

 

 

Haemme reippaita

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme työntekijöitä puupakkauksien valmistukseen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroissa arkisin. Työ on osa-aikainen ns. tarvittaessa työhön kutsuttava työ. Työsi siis ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja päivän tai erikseen sovittaessa pidempiä jaksoja työtä erilaisten puupakkauksien kuten aluslavojen, laatikoiden ja kehikoiden valmistuksessa.

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Työssäsi etua on, jos osaat käyttää runkonaulainta ja sirkkeliä. Esimerkiksi rakennus- tai puualan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta rakennusalan työssä, on sopiva tausta tehtävään valitulle työn tekijälle. Oikea asenne ja halu oppia tätä työtä on kuitenkin A ja O tehtävään hakiessa ja valituksi tulleelle. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Voimme jatkossa tarjota mahdollisuuksien mukaan myös kokoaikaisempaa ja jatkuvaa työtä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV hakemuslinkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Riihimäki, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja:
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Lauri Eerola
puh: 0503484545
lauri.eerola@optimax.fi

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Palveluitamme ovat mm. rekrytointi ja henkilöprofiilit, henkilöstövuokraus, Optimax Pro työyhteisö- ja esimiesvalmennus, sekä Optimax Pro työuravalmennus. Meille on myönnetty HPL:n auktorisointi ja olemme HPL:n jäsenyritys. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä