Tuotantotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

HAEMME ASIAKKAALLEMME RIIHIMÄELLE

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Tuotantotyöntekijän työ tehtävät ovat erilaisten puisten pakkauksien valmistaminen sekä tarvittaessa logistiikan työtehtävät.

 

Tuotantotyöntekijä huolehtii itsenäisesti osana tiimiä pakkauksien valmistamisesta sekä vastaa tuotannon laadusta ja työympäristön siisteydestä. Työtä tehdään nykyaikaisessa siistissä puuverstastyöympäristössä.

Hakemamme henkilö osaa perehtymisjakson jälkeen toimia työssään itsenäisesti, haluaa kehittää osaamistaan, oppia uusia työtehtäviä sekä kehittyä moniosaajana. Työtä tehdään kokoaikaisesti 2-vuorotyössä. Kokemus rakennusalalta tai puusepän teollisuudesta katsotaan hakijalle eduksi.  Valittu henkilö perehdytetään ja koulutetaan työkoneiden ja -laitteiden käyttöön.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöpalvelut asiakkuusjohtaja Lauri Eerola lauri.eerola@optimax.fi.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta hakulomakkeesta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitaan tekijä heti oikean työntekijän löydyttyä.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä