Kokoonpanotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle

Kokoonpanotyöntekijää

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa teollisuuden työtehtävissä, kehittää osaamista sekä pitkäaikaista vakaata työpaikkaa alan kansainvälisesti arvostetulla toimijalla

Työsi ei vaadi vastaavaa työkokemusta, mutta erilaisista metallin-, tuotannon-, rakennusalan- tai varaston työtehtävistä tai koulutuksesta on apua työn omaksumisessa.

 

Arvostamme oikeaa työmotivaatiota, ahkeruutta ja täsmällisyyttä. Työ on fyysisesti melko vaativaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä menestymiselle. Toivomme tehtävään valitulta kiinnostusta ja oppimiskykyä teollisuuden työtehtäviä kohtaan. Työkielenä suomen kieli. Työtä tehdään ympäri viikon kolmessa vuorossa, joten valmius tähän on työnhakijalla oltava.

Jos kiinnostuit työpaikasta jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi ”Kokoonpanotyöntekijä Riihimäelle”. Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi ja tehtävään valitaan tekijät heti oikeiden löydyttyä.

 

Tiedustelut:
Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä