Tuotantotyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haemme asiakkaallemme, HUB Logistics Tampere, reippaita

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme useita työntekijöitä puupakkauksien valmistukseen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivävuorossa. Työ on alkuun osa-aikaista ns. keikkatyötä, mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta, perehdytämme sinut työtehtäviin. Työssäsi etua on jos osaat käyttää runkonaulainta ja sirkkeliä. Esimerkiksi rakennus- tai puualan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä työn tekemisessä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV alle olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Tampere, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Palveluitamme ovat mm. rekrytointi ja henkilöprofiilit, henkilöstövuokraus, Optimax Pro työyhteisö- ja esimiesvalmennus, sekä Optimax Pro työuravalmennus. Meille on myönnetty HPL:n auktorisointi ja olemme HPL:n jäsenyritys. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä