Tuotantotyöntekijä, Tampere

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Hub Logistics työntekijää TAMPEREELLE

TUOTANNON TYÖTEHTÄVIIN

Työtehtävät ovat asiakkaan tilauksien mukaisia lähettämön, pakkaamisen ja laadun tarkastamisen työtehtäviä

Haemme työntekijöitä erilaisiin työsuhteisiin. Jatkuvien ja kokoaikaisten 2-vuorotöiden ohella etsimme tekijöitä myös keikkaluontoisesti sekä päiväkohtaisesti tapahtuviin työtehtäviin, jolloin työt sopivat esimerkiksi opiskelijoille tai muille osa-aikaisille työntekijöille.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta! Kokemus esimerkiksi rakennusalan työvälineistä tai varaston työkoneiden hallinnasta on sinulle eduksi, mutta välttämättä et tarvitse aikaisempaa alan osaamista. Jos sinulla on motivaatio oppia uutta ja tahto tehdä työtä, niin se on tärkeintä. Sinulla tulee olla myös valmius tarvittaessa vaihteleviin työaikoihin. Työt ovat fyysisesti vaativia, joten työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Jos koet olevasi meidän seuraava työntekijä, niin laita hakemus ja cv, josta selviää työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Hakemukseen otsikoksi TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ TAMPEREELLE Muista ansioluettelosi! Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden päästä mukaan työelämään.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä