Puupakkausrakentaja, Riihimäki

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ PUUPAKKAUKSIEN VALMISTUKSEEN

Työtehtävät ovat monipuoliset työtehtävät puupaukkaustuotteiden valmistuksen työtehtävissä. Työtehtävä on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme on jatkossa mahdollinen.

Työssä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja hyvää asennetta sekä oikeaa motivaatiota tehdä työtä! Kokemus monipuolisista valmistus- ja tuotantoalantöistä sekä esimerkiksi puu-, rakennus- tai metallialan koulutus auttaa sinua pärjäämään työtehtävässä. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja olet halukas aina oppimaan uutta tehtävässäsi. Työt alkaa heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työssäsi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Laita hakemus ja cv, josta selviää koulutuksesi sekä työhistoriasi sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Optimax HR, Lauri Eerola, puh. arkisin 050 348 4545.

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä