Työntömastotrukinkuljettajia, Vantaa

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva, suuri logistiikka- alan toimia jonka pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät varastointipalvelut, logistiikkaratkaisut sekä verkkokauppaliiketoiminta.

Tule tekemään kanssamme älykkäitä logistiikan ratkaisuja logistiikkakeskukseen Vantaalle.

Haemme nyt Vantaan logistiikkakeskukseen

TYÖNTÖMASTOTRUKINKUJETTAJIA

Arvostamme ahkeraa ja motivoitunutta työotetta sekä työturvallisuuden tuntemusta ja turvallista ajotapaa.

Yritys arvostaa osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on taatusti mukavampaa tehdä yhdessä töitä.

Tule kanssamme tekemään älykkäitä ratkaisuja tämän päivän logistiikan pariin.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän, alan työehtosopimuksen mukaisen ja kannustavan palkkauksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamista matkan varrella.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, ark. puh. 050 379 1863.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä