Ulkoaluetyöntekijä

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Etelä-Kymenlaakson alueen eri työkohteisiin kesän 2022 – syksyn 2022 ajan kestäviin työtehtäviin

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

 

 

Ulkoaluetyöntekijän työtehtävät ovat mm pikkupuuston, nurmen tms kasvillisuuden poistoa tien varsilta, puistoalueilta tai erilaisisten rakennusten läheisyydestä yms. Myös mahdolliset metsäalan (metsurin) avustavat työtehtävät kuuluvat ulkoaluetyöntekijän työhön.

Työt ovat fyysisesti vaativia ja työtä tehdään pääasiassa käyttäen siimaleikkureita ja raivaussahoja.

Aikaisemapaa vastaavaa työkokemusta et välttämättä tarvitse – työtehtäviin perehdytetään työn alkaessa. Hakemamme henkilö osaa perehtymisjakson jälkeen toimia työssään itsenäisesti yllä mainitunkaltaisissa työtehtävissä. Työntekijällä tulee olla valmius myös vuorotyöhön. Hakijalta toivotaan voimassa olevaa tieturva- ja työturvakorttia.

Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöpalvelut asiakkuusjohtaja Lauri Eerola p. 0503484545.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta hakulomakkeesta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi

 

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitaan tekijä heti oikean työntekijän löydyttyä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä