Ulkoaluetyöntekijä, Kotka

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Etelä-Kymenlaakson alueen eri työkohteisiin syksyn 2023 ajan kestäviin työtehtäviin

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

 

Ulkoaluetyöntekijän työtehtävät ovat mm pikkupuuston, nurmen tms kasvillisuuden poistoa tien varsilta, puistoalueilta tai erilaisisten rakennusten läheisyydestä yms. Myös mahdolliset metsäalan (metsurin) avustavat työtehtävät kuuluvat ulkoaluetyöntekijän työhön.

 

 

Työt ovat fyysisesti vaativia ja työtä tehdään pääasiassa käyttäen siimaleikkureita ja raivaussahoja tai moottorisahaa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.

Aikaisemapaa vastaavaa työkokemusta et välttämättä tarvitse – työtehtäviin perehdytetään työn alkaessa. Hakemamme henkilö osaa perehtymisjakson jälkeen toimia työssään itsenäisesti yllä mainitunkaltaisissa työtehtävissä. Hakijalta toivotaan voimassa olevaa tieturva- ja työturvakorttia. Hakijalta katsotaan eduksi katsotaan esimerkiksi moottorisahan tai raivaussan käyttökokemus

 

 

Työntekijällä on myös mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitaan tekijä heti oikean työntekijän löydyttyä.

 

 

HAE TEHTÄVÄÄ HAKULOMAKKEEN KAUTTA!

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä