Vaihetyöntekijä Heinolaan

Lue lisää

Vaihetyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Heinolaan

 

VAIHETYÖNTEKIJÖITÄ.

Hakemamme henkilö osaa perehtymisjakson jälkeen toimia työssään itsenäisesti, haluaa kehittää osaamistaan, oppia uusia työtehtäviä sekä kehittyä moniosaajana. Työtä tehdään 2-vuorotyössä, joten valmius tähän tulee hakijalla olla. Kokemus teollisuuden sarjatuotantokoneiden käytöstä ja metallialan tai muun sopivan teknisen alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.  Valittu henkilö perehdytetään ja koulutetaan työkoneiden ja -laitteiden käyttöön. Työ on alkuun osa-aikainen, mutta työn edetessä sinulla on mahdollisuus kokoaikaiseen työhön asiakasyrityksessämme.

Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöpalvelut asiakkuusjohtaja Lauri Eerola p. 0503484545.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta hakulomakkeesta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitaan tekijä heti oikean työntekijän löydyttyä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä