Varastokymppi Keravalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Keravalle työhön osallistuvaa

VARASTOKYMPPIÄ

varaston ja tuotannon työhön, työn suunnitteluun sekä avustaviin työnjohdon tehtäviin.

 

Asiakkaamme hoitaa logistiikan toimintoja (sisälogistiikan työtehtävät), teollisuuden tuotteiden, kuten koneiden, laitteiden ja koneen osien pakkaamista ja puupakkaukseien valmistamista.

 

Odotamme työntekijältä alaan soveltuvaa – koulutusta, suoritettuja opintoja tai vastaavaa työkokemusta. Työ alkaa tekijän mahdollisuuksien mukaan touko- tai kesäkuussa.

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä auttaa esimerkiksi aikaisempi varasto-, rakennus tai puusepän alan työkokemus. Työhön valittavalta toivotaan myös kykyä toimia tarvittaessa työnjohdossa. Tekijältä odotetaan myös taitoa ms office ohjelmien (mm excel) käyttämiseen. Työkielenä suomen kieli. Työssäsi tarvitset myös englannin kielen taitoa, millä pärjää työelämässä (sähköpostit).

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita Hakemukseen otsikoksi VARASTOKYMPPI

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä