Varastotyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivukylän / Hakkilan alueelle

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävinä on olla mukana vastaanotto- ja keräystyössä.

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja oikea asenne tehdä nopeatempoista varastotyötä. Työssä käytetään työntömastotrukkia sekä korkeakerääjää, joten tekijältä odotetaan aikaisemapaa työ- tai opiskelun kautta saatua kokemusta työntömastotrukin sekä korkeakerääjän käytöstä. Työkielenä suomen kieli.

 

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta. Palkassa voidaan ottaa huomioon työn vaativuus. Työaika on arkisin viitenä päivänä viikossa. Työpäivän pituus on 7,5h päivä. Työntekijältä toivotaan myös valmiutta tehdä tarvittaessa 2-vuorotyötä. Vuorot sovitaan asiakasyrityksessämme.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus oheisen hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV, mistä käy ilmi kokemuksesi ja osaamisesi. Laita Hakemukseen otsikoksi VARASTOITYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä