Varastotyöntekijä, Kotka

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

LOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ

 

Työn kuva on tavaran vastaanoton- ja lähettämisen liittyvät työtehtävät. Työssä käytetään vastapaino- ja työntömastotrukkia, joten kokemus trukin tai vastaavan käytöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä paineensetokykyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta määräaikaisuuden jälkeen jatko asiakasyrityksessämme vakituisessa työsuhteessa on mahdollista. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa (päivä- ja iltavuoro), joten valitulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Oikea työmotivaatio, järjestelmällisyys sekä hyvä asenne työn tekemistä kohtaan ovat myös avainasemassa. Otamme huomioon myös kesätyötä etsivät työnhakijat (esim logistiikan opiskelijat).

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna varastoalan osaamisesi (esimerkiksi kokemus eri trukkien tai varaston työvälineden käytöstä) sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit hakea tehtävää myös oheisen hakulinkin kautta.

Laita hakemukseen otsikoksi varastotyöntekijä Kotkaan. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään palkataan tekijät heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Lauri Eerola
Puh: 0503484545
lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä