Varastotyöntekijä, ETRA Megacenter, Porvoo

Lue lisää

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

ETRA Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin.

Etsimme nyt asiakkaallemme ETRA Megacenter Porvooseen VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on ma-pe klo 7.30-15.30.

Liity nyt osaksi iloista palvelutiimiämme.

Varastotyöntekijänä vastaat tavaroiden lähetyksistä sekä vastaanottamisesta. Lajittelet tavaroita oikeille paikoille ja huolehdit varaston yleisestä järjestyksestä. Pidät huolen tuotteiden ja materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Tarvittaessa pystyt hoitamaan pienempiä tavaran kuljetuksia ja noutoja. Teet tiivistä yhteistyötä myymälän työntekijöiden sekä eri asiakkuuksien kanssa. Työssä tarvitaan vähintään B-ajokorttia, trukinajotaitoa sekä varastojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa sekä joustavuutta ja motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja oppia uutta.

Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi.  Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä