Logistiikkatyöntekijä, Hyvinkää

Lue lisää

Etsimme asiaakkallemme HUB LOGISTICS Hyvinkäälle

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

 

Saapuvan tavaran vastaanoton ja pakkaamisen työtehtäviin

 

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan hyvää työmotivaatiota, reipasta suhtautumista työn tekemiseen ja hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisemmasta varasto- tai pakkaamistyöstä on työssä menestymisessä hyötyä ja trukinajotaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ on pääasiassa päivävuorossa tapahtuvaa, mutta ajoittain kaksivuorotyötä, joten valmius myös iltavuoroon edellytetään työntekijältä. Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle.

 

Työhön valitaan tekijä heti kun sopiva tekijä on löytynyt.

Työpisteesi on asiakkaallamme Hub Logistics. Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa.

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Mahdollisiin typaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Laita haekemukseen otsikko LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ HYVINKÄÄLLE

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

puh: 0503484545

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä