Logistiikkatyöntekijä Karhula

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Karhulan teollisuuspuiston alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Logistiikkatyöntekijää

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston lähetys-, pakkaus ja keräystyössä, sekä hoitaa tarvittavin osin raportointia.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus. Trukkien käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole kyseisessä tehtävässä välttämätön. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa päivä-, tai iltavuorossa. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työhön valitulle tarjoamme työpaikan alan arvostetun toimijan tiloissa, näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä teollisuudenlogistiikan vankaksi ammattilaiseksi. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä.

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Toivomme näkevämme jo CV:ssä ja hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä