Varastotyöntekijä, Kilpilahti

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Porvoon Kilpilahteen

LOGISTIIKKA- JA VARASTOALAN TYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Arvostamme hakijalla monipuolista varasoalan työkokemusta ja opintoja. Oikea työmotivaatio sekä hyvä asenne työn tekemistä kohtaan ovat avainasemassa.

 

Asiakkaamme tiloissa tapahtuvat työtehtävät ovat monipuolisia varastoon ja lähettämiseen sekä pakkaamiseen liittyviä työtehtäviä. Työssäsi kaytät vastapainotrukkia ja pyöräkuormaajaa. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Työkielenä suomi. Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä paineensetokykyä. Aikaisempi kokemus varastotukkien käytöstä, pyöräkuormaajan-, traktorin tai vastaavan käytöstä katsotaan eduksi.

 

Työsuhde on määräaikainen. Työn arvioitu kesto on vuoden 2020 loppuun. Työ on vuorotyötä ja mahdollisesti ajoittain myös yöllä tapahtuvaa.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna varastoalan osaamisesi (esimerkiksi kokemus eri trukkien tai varaston työvälineden käytöstä) sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden päästä mukaan työelämään.

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

Puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä