Varastotyöntekijä, Kilpilahti

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

 

 

Haemme asiakkaallemme Hub Logistics Porvoon Kilpilahteen määräaikaiseen työsuhteeseen

LOGISTIIKKA- JA VARASTOALAN TYÖNTEKIJÄÄ.

 

Arvostamme hakijalla monipuolista varastoalan työkokemusta ja opintoja. Oikea työmotivaatio sekä hyvä asenne työn tekemistä kohtaan ovat avainasemassa.

 

Asiakkaamme tiloissa tapahtuvat työtehtävät ovat monipuolisia vastaanottoon, lähettämiseen ja keräilyyn liittyviä työtehtäviä. Työssäsi kaytät vastapainotrukkia ja pyöräkuormaajaa. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Edellytämme työhön hakevalta tekijältä hyvää fyysistä kuntoa sekä paineensetokykyä. Aikaisempi kokemus varastotukkien käytöstä, pyöräkuormaajan-, traktorin tai vastaavan käytöstä sekä tavallisimien varastojen tietohallintajärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi.  Työkielenä suomen kieli

 

Työsuhde on määräaikainen. Työn arvioitu kesto on vuoden 2020 loppuun. Työ on vuorotyötä ja mahdollisesti ajoittain myös yöllä tapahtuvaa.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi sekä omin sanoin kerrottuna varastoalan osaamisesi (esimerkiksi kokemus eri trukkien tai varaston työvälineden käytöstä) sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Voit myös hakea tehtävää alla olevan linkin kautta. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

Puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä