Varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Haemme reipasta

VARASTO- ja LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

 

Haemme osa-aikaista ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaa työntekijää varaston työtehtäviin.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivävuoroissa arkisin. Työsi siis ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja päivän tai erikseen sovittaessa pidempiä jaksoja työtä asiakkaamme eri varastoilla. Työt ovat pääasiassa käsin tapahtuvaa varastotyötä.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Voimme jatkossa tarjota mahdollisuuksien mukaan myös kokoaikaisempaa ja jatkuvaa työtä. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle. Yllä mainitun lisäksi arvostamme myös aiempaa varastoalan työkokemusta tai kokemusta erilaisten trukkien käytöstä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä