Varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkan ja Haminan alueelle reipasta ja motivoitunutta

Varastotyöntekijää

Osa-aikaiseen ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön.

 

Työtehtävät ovat pääasiassa fyysisiä käsin tapahtuvia varastotöitä eri asiakkaidemme varastotiloissa. Varastoilla noudatetaan tavallisimmin Huolinta-alan varastoterminaalityöntekijän työehtosopimusta. Työpäivät ovat 4-8h pituisia ja ne tapahtuvat yleensä arkena päivä- tai iltatyönä.

 

Toivomme hakijalta innokasta suhtautumista vaihteleviin työtehtäviin, joustavuutta työaikojen suhteen ja halukkuutta fyysisiin työtehtäviin.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kiinnostavaan ja vaihtelevaan varastoalan työhön alan hyvämaineisten ja menestyneiden toimijoiden parissa, nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä kannustavan palkkauksen. Työsi kautta sinulle avautuu myös mahdollisuuksia päästä asiakkaidemme kokoaikaisiin työtehtäviin tai varastotöiden ohella tehtäviin eri tuotannonalojen töihin asiakkaillamme.

Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten vaihtelevia ja satunnaisia työkeikkoja tekemään pystyvälle työntekijälle.

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta hakulomakkeesta. Kerro hakemuksessasi, millaisia töitä ja työvuoroja olisit valmis tekemään

 

 

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Toivomme näkevämme jo CV:ssä ja hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä