Varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkan ja Haminan alueelle reipasta ja motivoitunutta

Varastotyöntekijää

 

Osa-aikaiseen ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön.

 

Työtehtävät ovat pääasiassa fyysisiä käsin tapahtuvia varastotöitä eriasiakkaidemme varastotiloissa.

 

Toivomme hakijalta innokasta suhtautumista vaihteleviin työtehtäviin, joustavuutta työaikojen suhteen ja halukkuutta fyysisiin työtehtäviin.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kiinnostavaan ja vaihtelevaan varastoalan työhön alan hyvämaineisten ja menestyneiden toimijoiden parissa, nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä kannustavan palkkauksen. Työsi kautta sinulle avautuu myös mahdollisuuksia päästä asiakkaidemme kokoaikaisiin työtehtäviin tai varastotöiden ohella tehtäviin eri tuotannonalojen töihin asiakkaillamme.

Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten vaihtelevia ja satunnaisia työkeikkoja tekemään pystyvälle työntekijälle

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. (ark. klo.8–16) 050 348 4545. Laita hakemukseen otsikoksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä