Varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista varastotyöntekijää Kotkaan

 

Työ on pääasiassa käsin tapahtuvaa monipuolista varastoalan työtä ja työtehtäviä on satunnaisesti 1-5 päivänä viikossa niin päivä- kuin iltavuoroissa. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää työmotivaatiota.  Työ sopii myös opiskelijalle, joka koulunsa ohella pystyy työskentelemään osa-aikaisesti.

 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi Osa-aikainen varastotyöntekijä. Liitä hakemukseen hyvä CV itsestäsi. Hae tehtävää nopeasti sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valitsemme tehtävään tekijän heti kun oikea tekijä on löytynyt.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja: Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

lauri.eerola@optimax.fi

puh: 0503484545 (ark. klo.8-16)

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä