Varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan osa-aikaista tarvittaessa työhön kutsuttavaa

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Työn kuva on tavaran vastaanoton- ja lähettämisen liittyvät työtehtävät (kontin purku- ja lastaus).  Työ tapahtuu pääasiassa käsin ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja oikeaa asenetta työn tekemiseen.

 

Työt ovat asiakkaamme eri toimipisteissä Kotkan ja Haminan alueella ja pääsääntöisesti klo.06-16 välillä tapahtuvia. Työhön et välttämättä tarvitse aiempaa varastoalan työkokemusta tai trukilla-ajamisen taitoa. Työ sopii myös esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin osa-aikaisista töistä kiinnostuneille.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus ja cv (ansioluettelo), josta selviää työhistoriasi oheisen hakulinkin kautta tai s.postitse osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi

Laita hakemukseen otsikoksi varastotyöntekijä Kotkaan. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään palkataan tekijät heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy
Lauri Eerola
Puh: 0503484545
lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä