Varastotyöntekijä Lahteen

Lue lisää

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta kesän ajaksi sinusta, varasto- tai logistiikka-alan osaaja.

 

Oletko tekijä, joka hoitaa tehtävät asiakkaamme toiveiden mukaisella tavalla? Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot? Tervetuloa meille kesätyöhön mukavaan ja innokkaaseen porukkaan.

 

 

Aikaisempi varastotyökokemus tai alan koulutus auttaa menestymään työssä. Työntekijällä tulee olla kokemusta työskentelystä pyöräkuormaajalla tai vastapainotrukilla.

 

 

Työtä tehdään maanantaista perjantaille päivävuorossa klo.06-14 tai klo.12-20. Palkkaus määräytyy kaupan varastotyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka B2). Työpaikka sijaitsee Lahdessa Hennalassa. Kesätyöntekijä on työssä kesäkuusta elokuulle noin 3kk ajan. Kesän jälkeen työntekijällämme on mahdollisuus jatkaa työssä osa-aikaisena työntekijänä. Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa ja työssäsi käytät vastapainotrukkia sekä keräyspaperin paalauskonetta.

 

 

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 3484545.

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työhön valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics on itsenäinen, yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee noin 360 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 33 miljoonaa euroa. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, varastointipalvelut, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa: https://www.hub.fi/

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä