Logistiikkatyöntekijä Lahteen

Lue lisää

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics on itsenäinen, yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee noin 360 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 33 miljoonaa euroa. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, varastointipalvelut, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa: https://www.hub.fi/

 

 

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta kesän ajaksi. Oletko tekijä, joka hoitaa tehtävät asiakkaamme toiveiden mukaisella tavalla? Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot? Tervetuloa meille  kesätyöhön mukavaan ja innokkaaseen porukkaan.

 

Aikaisempi varastotyökokemus tai alan koulutus auttaa menestymään työssä. Otamme huomioon myös tekijät, joilta aikaisempi varastotyökokemus puuttuu, mutta halu oppia ja motivaatio tehdä työtä löytyvät. Hyvä tausta työssä voi olla myös työkokemus esimerkiksi kaupan alalta tai vaikkapa ravintola-alalta.

 

Työtehtävät ovat erilaisia varaston tilaus- ja keräystehtäviä. Työssä liikutaan paljon ja työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, mutta kuitenkin ripeää työskentelyotetta.

 

Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaille päivävuorossa. Palkkaus määräytyy kaupan varastotyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka B2). Työpaikka sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalan varastossa.

 

Kesätyöntekijä on työssä kesäkuusta elokuulle noin 3kk ajan. Kesän jälkeen työntekijällämme on mahdollisuus jatkaa työssä osa-aikaisena työntekijänä.

 

 

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

 

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 3484545.

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä