Varastotyöntekijä Lahteen

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle logistiikan asiakkaallemme reipasta

Varastotyöntekijää LAHTEEN

 

 

Haemme kokoaikaiseen työhön tekijää logistiikan ja varaston hoidon monipuolisiin työtehtäviin.

Työvuorosi sijoittuvat päivävuoroihin arkisin. Palkka työssä määräytyy kaupan varastotyöntekijöitä koskevan TES mukaan (B2)

Työtehtävät ovat pääosin käsin tapahtuvaa keräsystyötä

 

 

Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Työntekijälle eduksi katsotaan aikaisempi varastoalan työkokemus ja kokemusta trukin (esim työntömasto-, vastapaino-, vetotrukki) tai lavansiirtovaunun käytöstä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.
Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä