Varastotyöntekijä Lahteen

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Lahteen, Hennalaan

Varastotyöntekijää

Kesätyöhön

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli. Työssäsi käytät vastapainotrukkia ja pyöräkuormaajaa ja osa töistä on käsin tapahtuvaa.

 

Työ alkaa toukokuussa ja kestää heinäkuun lopulle. Kesäajan lisäksi työssä on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena työntekijänä myös lomakauden ulkopuolella.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa.  Työhön valittavalla tulee olla valmius tarvittaessa 2-vuorotyöhön. Palkka määräytyy aikaisemman työkokemuksen ja alakohtaisen TES mukaan (Kaupan varastotyöntekijöitä koskeva TES B2).

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä