Varastotyöntekijä Lahteen

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Lahteen

Varastotyöntekijää

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli. Työssä menestymistä helpottaa vastapainotrukin tai vastaavan käyttökokemus ja keräsyjärjestelmien tuntemus.

 

 

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 4-5 päivää viikossa päivävuorossa (klo.08-16).  Palkka määräytyy aikaisemman työkokemuksen ja alakohtaisen TES mukaan (Kaupan varastotyöntekijöitä koskeva TES B2). Työ on määräaikainen ja kestää vuoden 2021 joulukuulle.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä