Varastotyöntekijä, Riihimäki

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Riihimäelle

Varastotyöntekijää

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä sekä verkkotilauksina tehtävien tuotetilausten keräyksessä ja pakkauksessa.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, sorminäppäryyttä, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus ja alakohtainen koulutus. Työ on melko fyysistä ja osittain käsin tapahtuvaa. Osa työstä tehdään pakkasvarastossa. Työkielenä suomen kieli. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen työntömastotrukilla työskentelystä.

 

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa. Työ tapahtuu päivävuorossa klo.06-14 tai klo.8-16. Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta (B2). Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työtehtävään.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Asiakkuusjohtaja Lauri Eerola

arkisin klo.08-16: puh: 0503484545, lauri.eerola@optimax.fi

 

 

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä