Varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turkuun Pansion alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Varastotyöntekijää

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä. Sekä hoitaa työpisteen sisälogistiikkaa (kappaleiden siirrot, kuljetukset trukilla ym). Työ tapahtuu Turun telakan alueella.

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus ja trukin – esimerkiksi vastapainotrukin – käyttökokemus. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa. Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta.  Työ on vuorotyötä. Työntekijältä odotetaan valmiutta tehdä työtä päivä-, ilta-, ja yövuorossa.

 

Työhön valitulle tarjoamme työpaikkan alan arvostetun toimijan tiloissa, näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä teollisuudenlogistiikan vankaksi ammattilaiseksi sekä kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen.

 

 

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV alla olevasta linkistä. Olemme sinuun heti yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, asiakkuusjohtaja Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä