Varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turkuun, Pansioon

Varastotyöntekijää

uuden liiketoiminnan avautuessa.

 

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli. Työtehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti sekä trukkikortti. Työssäsi käytät vastapaino- ja työntömastotrukkia ja osa töistä on käsin tapahtuvaa.

 

Työ alkaa huhtikuussa viikolla 16

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa.  Työhön valittavalla tulee olla valmius tarvittaessa 3-vuorotyöhön.  Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta (palkkataso B2). Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työtehtävään.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä