Varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turkuun, Pansioon

Varastotyöntekijää

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus.  Työkielenä suomen kieli. Eduksi katsomme jos tyhön valittavalla on aikaisempaa kokemusta käyttää työntömasto- ja /tai vastapainotrukkia sekä voimassa olevaa työturvakorttia.

 

Työ alkaa loppukesän tai alkusyksyn 2021 aikana

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa.  Työhön valittavalla tulee olla valmius tarvittaessa 3-vuorotyöhön.  Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta (palkkataso B2). Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työtehtävään.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä