Varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turkuun

Varastotyöntekijää

uuden liiketoiminnan avautuessa.

 

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä käytät työntömastotrukkia ja vastapainotrukkia. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus ja alakohtainen koulutus. Työ on melko fyysistä ja osittain käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työ alkaa maalis-huhtikuun 2021 aikana.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa 2-vuorotyönä. Alkuun työ on osa-aikainen, mutta muuttuu jatkossa kokoaikaiseksi. Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta. Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työtehtävään. Työ sopii myös opiskelijalle, joka pystyy koulun ohessa työskentelemään. Työssä on mahdollisuus myös kesätyöpaikkaan.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä