Varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme kansainvälisesti tunnetulle ja hyvämaineiselle asiakkaallemme Turkuun Pansion alueelle

 

Varastotyöntekijää

kasvavan liiketoiminnan vaatimaan tarpeeseen

 

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä käytät vastapainotrukkia sekä muita varastossa käytettäviä työlaitteita kuten nostimia. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus ja alakohtainen koulutus. Työ on melko fyysistä ja osittain käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työ alkaa kevättalven 2022 aikana

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa 2- tai 3-vuorotyönä. Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta. Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työtehtävään.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus  oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät, kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 3484545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä