VARASTOTYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Vantaan Koivuvaaraan kokoaikaiseen lokakuun loppuun asti kestävään työsuhteeseen.

 

Työ on pääasiassa trukilla tapahtuvaa varastoalan työtä maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa. Työaikasi on päivittäin klo.8–16. Työssäsi tarvitset vastapaino- tai työntömastotrukkia, joten jommankumman trukkimallin kokemusta pitää olla työssä menestyäksesi.

Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää työmotivaatiota sekä kykyä työskennellä kiireessä. Työkielenä on suomen kieli

 

Työ alkaa jo maanantaina 31.8

 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ. Liitä hakemukseen hyvä CV itsestäsi. Hae tehtävää nopeasti sillä työ alkaa jo maanantaina 31.8.2020!

 

Työssä on mahdollisuus halutessasi jatkaa kauttamme määräaikaisen työn jälkeen.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja: Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

lauri.eerola@optimax.fi

puh: 0503484545 (ark. klo.8-16)

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä