Vuoropäällikkö, Pukaron Paroni, Pukaro

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosimia liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Etsimme nyt Neste K Pukaron Paroniin

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ BURGER KING- ravintolaan

Työskentelet keskimäärin 111,5h/3vko. Työ on vuorotyötä, liikenneaseman kaikkina aukiolo aikoina. Vuoropäällikkö huolehtii vuorossaan BURGER KING- arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta. Osallistut myös asiakaspalvelutyöhön.

Uusi vuoropäällikkö osallistuu seitsemän viikon mittaiseen, palkalliseen,  koulutusohjelmaan, jonka jälkeen voi työskennellä BURGER KING-ravintolassa vuoropäällikkönä.

Emme vaadi aikaisempaa esimieskokemusta, vaan tärkeintä on mielestämme oikeanlainen asenne ja halu oppia uutta ja halu ottaa vastuuta. Olisiko tässä sinulle tilaisuus ottaa uran seuraava askel? Kiinnostuitko?

Lisää infoa antaa tarvittaessa Optimax HR rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. arkisin 050 307 7227. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää alla olevasta linkistä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä