Vuorovastaava, Kouvola

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosimia liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Etsimme nyt Pukaron Paroniin, Burger King- ravintolaan asiakaspalvelukokemusta omaavaa henkilöä koulutettavaksi vuorovastaan tehtäviin. Koulutus kestää seitsemän viikkoa ja on palkallinen. Tämän jälkeen voit toimia Pukaron Paronilla, Burger King- ravintolassa vuorovastaavan tehtävissä.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Taustasi voi olla kaupan, ravintolan, erikoiskaupan, myynnin tms. alalta. Pääasia että haluat edetä urallasi ja haluat uusia haasteita.

Kiinnostuitko? Tehtävään valitaan henkilö nopealla aikataululla, joten toimi pikaisesti.

Lisää infoa antaa Optimax HR, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. arkisin 050 307 7227, tai sanna.westerholm@optimax.fi . Lähetä meille hakemus/cv viereisellä sivulla olevasta linkistä ja olemme sinuun heti yhteydessä.

Hae tätä tehtävää

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä