Yhteyspäällikkö, Turku

Lue lisää

Optimax on vuonna 2011 perustettu henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta sekä kokonaisvaltaista henkilöstöosaamista. Viime vuonna liikevaihtomme oli 4,3 milj. euroa ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Toimistomme sijaitsevat Kotkassa, Helsingissä ja Turussa. Lisää meistä www.optimax.fi 

Liity osaksi menestystarinaamme. Haemme Turun seudulle asiakashankintaan itsenäistä

YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on luoda ja hallinnoida työpaikkailmoituksia, haastatella työnhakijoita, kirjoittaa puhtaaksi cv:tä ja hallinnoida CV- pankkia, sekä sijoittaa oikeat ihmiset oikeaan paikkaan. Työssä menestymiseen tarvitset erinomaiset tietotekniset taidot, pystyt itsenäiseen työhön oman organisaatiosi tuella. Olet järjestelmällinen, asiakaspalveluhenkinen, yrittäjähenkinen, haluat viedä asiat maalin asti.

Sinulla on rohkeutta mutta sopivasti myös nöyryyttä, olet positiivinen ja luotettava.

Arvostamme oikeanlaista asennetta työhön sekä erityisesti taitoa viedä asiat loppuun asti.

Rakennat itse oman asiakaskuntasi ja hoidat sitä yrityksemme arvojen mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, oma organisaatiosi on kuitenkin tukenasi.

Ajokortti sekä oman auton käyttö on työssä välttämätöntä.

Voisiko tämä olla seuraava askel työurallasi.

Mikäli haluat mukaan tehokkaaseen tiimiimme, odotamme hakemustasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, toimitusjohtaja Jukka Westerholm, arkisin klo 9-10, puh. 050 379 1863.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus ja CV alla olevasta linkistä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä