Hienoja ja lämpimiä yllätyksiä

Lue lisää

Katso StaffPointin avoimet työpaikat

Hienoja ja lämpimiä yllätyksiä (Blogi 8.6.2022)

Ajelin autolla Kaakkois- Suomessa ja puhelin soi. Vastasin (minulla on autossa hands free) ja soittaja oli Optimaxin yksi entinen työntekijä, Anne Österlund. Anne työskenteli meillä Turun suunnalla puolisen vuotta, kunnes siirtyi sitten asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Muistin Annen hyvin, olin itse häntä haastattelemassa Turussa ja tapasimme meidän toimistolla. Sain Annesta heti hyvän kuvan tapaamisemme yhteydessä. Anne on ollut asiakkaalla jo noin vuoden ajan ja työskennellyt koko ajan vakituisessa työsuhteessa samassa paikassa ja samalla työnantajalla.

Anne halusi soittaa ja kertoa miten hänellä menee tällä hetkellä. Ja hyvinhän kaikki on kuulemma sujunut.

Kyllä tuli hieno fiilis ja tuli mieleen, että nämä ovat hienoja ja lämpimiä yllätyksiä aina kun entinen työntekijä soittaa ja kertoo mukavia ja positiivisia kuulumisia. Hienoa ja kiitos vielä Annelle Turun suunnalle.

Hyvää kesän aikaa myös meidän kaikille työntekijöille. Muista, että juuri Sinä olet tärkeä linkki juuri siinä omassa tärkeässä tehtävässä. Muista nauttia vapaa-aikana myös kesästä ja valoisasta ajasta.

Hei! Tsekkaa alhaalla myös Optimax video, jossa esiintyy Optimaxin omia työntekijöitä

Kesäterveisin

Jukka Westerholm

Yrittäjä

Optimax Henkilöstöratkaisut

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä