HUB Logisticsin vieraana Meyerilla Turussa

Lue lisää

(Blogi 14.10.2022)

Optimax Henkilöstöratkaisut kävi tutustumassa HUB Logisticsin toimintaan Turussa Meyerin telakalla.

Kuvassa Turun Meyerin telakan pääportilla Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:n asiakkuusjohtaja Lauri Eerola (kuvassa vasemmalla) sekä Optimaxin yrittäjä Jukka Westerholm.

HUB Logistics toimii Turussa Mayerin telakalla logistiikan parissa ja kävimme tutustumassa toimintaan. Telakalla oli parhaillaan kaksi isoa risteilijää valmistumassa. Telakan alue on iso ja askelaita tulee päivän aikana tekakan työntekijöille paljon. Kysyimme HUB Logisticsin Miikka Häröltä, joka toimii HUBin esimiehenä Meyerin telakalla, paljonko hänellä tulee päivässä askeleita. ” Työni on liikkuvaa ympäri telakan aluetta, joten päivän aikana voi tulla askeleita noin 20.000. ”

Telakalla työskentely on erittäin mielenkiintoista ja erilaisia tehtäviä on paljon. Isot lohkohallit sekä isot koneet ja laitteet tulevat työntekijöille tutuksi.

”Mutta onhan täällä myös paljon pienempiä koneita, esimerkiksi trukkeja joita käytämme täällä paljon. Trukkeja on paljon eri kokoisia ja suurin osa meidän käytössämme olevista on kyllä sieltä pienimmästä päästä” kertoon Aleksi Laakso, hän on yksikön päällikkö HUB illa ja vastaa Naantalin ja Turun Meyerin päivittäisestä toiminnasta.

Telakka alue on todella vaikuttava ja mielenkiintoinen työpaikkana.

”Olenhan minä ollut täällä joskus töissä” kertoo Optimax yrittäjä Jukka Westerholm.

”Ai milloin” kysyy Optimaxin asiakkuusjohtaja Lauri Eerola.

”Olin rakentamassa silloin Viking Athena- alusta joka rakennettiin Turun telakalla. Mutta siitä on jo jonkin verran aikaa”

On aika kiittää vierailusta Aleksia ja Miikkaa. Oli hienoa käydä tutustumassa toimintaan.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä