Optimax Henkilöstöratkaisut 10 vuotta

Lue lisää

Vuosi 2021 on Optimax Henkilöstöratkaisut Oy:lle juhlavuosi. Olemme toimineet alalla yrityksenä 10 vuotta.

Optimax toimi alussa Kymenlaakson Henkilöstöpalvelut Oy:n nimellä, mutta kun toiminta laajeni Kymenlaakson ulkopuolelle vuonna 2017,  nimeksi muutettiin Optimax Henkilöstöratkaisut Oy.

Optimaxilla työskentelee kuukausittain noin 100-140 työntekijää vakituisissa, määräaikaisissa sekä erilaisissa keikkatöissä oman elämäntilanteen mukaan.

Optimaxin toimistolla työskentelee iloinen tehotiimi, Sanna, Lauri ja Jukka, jotka palvelevat asiakkaita sekä työntekijöitä kaikissa mahdollisissa asioissa.

” Olen ollut onnekas, koska olen saanut tällaisen tiimin töihin. Sanna ja Lauri tekevät kaikkensa työntekijöiden sekä yritysasiakkaiden eteen. Molemmat ovat erittäin pidettyjä henkilöitä niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin parissa” sanoo Optimax yrittäjä Jukka Westerholm.

” Tästä on hyvä jatkaa. Töiden merkeissä, onneksi, menee tietenkin tämä juhlavuosi, ja hyvä niin” päättää Jukka Westerholm.

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä