Optimax otteluisäntänä KTP Basketin ottelussa

Lue lisää

Optimaxin henkilökunta oli perjantaina 13.12.2019 otteluisäntänä KTP Basketin ja Uudenkaupungin Korihaiden ottelussa. Pääsimme pitkästä aikaa katsomaan koripalloa ja hieman rentoutumaan koko porukalla. Toki ottelua piti seurata tarkalla silmällä, koska Optimax valitsi ottelun parhaat pelaajat molemmilta joukkueilta. Ottelu oli pitkään tasaväkinen, mutta lopussa kuitenkin KTP Basket vei voiton.

Optimax palkitsi oikeutetusti KTP Basketin parhaana pelaajana uuden vahvistuksen Cullen  Russon. Palkinnon kävi Russolle ojentamassa Optimaxin Sanna Westerholm. Korihaiden parhaana pelaajana palkittiin kovan työn ottelussa tehnyt Jalen Henry. Palkinnon Henrylle kävi ojentamassa Optimaxin Jukka Westerholm.

Kokonaisuudessaan ottelu ja ilta oli todella mukava ja saimme seurata laadusta koripalloa jonka vielä oma kotijoukkue voitti, hehkutti ottelun jälkeen Optimaxin asiakkuusjohtaja Lauri Eerola. Välillä on mukava rentoutua omalla työ porukalla ja lähteä hieman työpaikan ulkopuolelle. Hieno ilta. Katso illan kuvasarjat alta.

Error: Contact form not found.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä