Toimitusjohtajan kevättervehdys

Lue lisää

(Blogi 31.3.2022)

Jokaisella työpaikalla on tärkeää muistaa että työn vastapainoksi tarvitaan myös lepoa. Olemme eläneet viime vuosina haastavia aikoja. Kriisejä on riittänyt ja niistä koitamme selvitä.

Työ on hyvä vastapaino, joka vie ajatuksia muualle, juuri siihen itse työhön. Työ on myös tärkeää paitsi toimeentulon kannalta, myös tärkeä elämän sisältö ja sosiaalinen verkosto. Itselläni on jo elämän kokemusta jonkin verran, joten aloin miettimään, mitä itse on tullut tehtyä ja miten olen kokenut työelämän omassa elämässäni tähän asti. Minulla on ollut itselläni onni olla hyvissä työyhteisöissä ja niissä on monissa ollut myös sosiaalinen verkosto ja hyvä yhteishenki. Toki on ollut aina henkilöitä ja työkavereita, toisten kanssa on tullut toimeen paremmin ja toisten kanssa ei ehkä niin hyvin. Mutta on kuitenkin tärkeää oppia joustamaan ja tekemään kompromisseja, myös työelämässä. Näin arki rullaa paremmin ja kaikilla, myös itsellä on kaikki helpompaa. Omat ystävät vapaa-ajalla sekä omat työkaverit työssä ovat monelle meistä voimavaroja. Myös minulle perhe, sekä ystävät ja työkaverit ovat voimavara. Yhdessä koitamme tsempata toisiamme ja koemme päivän piristyksiä yhdessä.

Työn vastapainoksi on hyvä saada vapaa-aikaa. Olet varmaan kuullut aikaisemminkin hyvän unen merkityksestä. Pirteänä jaksaa enemmän ja myös mieli on virkeämpi. Ajatukset ovat selkeitä.

Mennään yhdessä kohti kesää. Kevät on juuri tuloillaan, oikeastaan jo alkanutkin. Päivät ovat pitkiä ja valoisia. Yhdessä meissä on voimavaraa ja yhdessä jaksamme. Tsemppiä sinulle. Muista, että sinun työpanoksesi on tärkeä.

Me täällä Optimax toimistolla olemme sinua varten. Mikäli sinulla tulee kysymyksiä tai haluat jutella, soittele. Lisää tietoa ja esim. Optimax starttipaketti löytyy meidän nettisivulta työntekijä osiosta

https://www.optimax.fi/tyontekijalle/  . Samasta paikasta löytyy myös Optimax video jossa esiintyy Optimaxin omia työntekijöitä.

Tsemppiä ihan jokaiselle meidän työntekijälle!

Jukka Westerholm

yrittäjä, toimitusjohtaja

Optimax Henkilöstöratkaisut

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä